top of page

Onze droom

Bureau van Betekenis is een platform voor inspiratie en zingeving. Voor twintigers en dertigers in Leiden die bijna of net klaar zijn met hun studie of al een paar jaar aan het werk zijn.

 

Een plek dus waar jij terecht kunt voor verdieping en gesprekken van hart tot hart. Maar ook een plek waar je kunt rusten, vieren, mediteren, eten en je thuis kunt voelen. Welkom om vrijblijvend bij één van onze activiteiten te komen kijken.

Waarom bestaat Bureau van Betekenis?

Velen van ons ervaren druk om veel van het leven te maken. Misschien zoek je naar een betekenisvol leven. Vaak ervaren we geen verbinding met zingeving of geloof.

 

Bij Bureau van Betekenis denken we echter dat dit juist erg waardevol en helpend kan zijn als middel om betekenisvol te leven. Dat ziet er voor iedereen anders uit en dat ontdekken we bij Bureau van Betekenis samen.

20230117BureauVanBetekenis1733.jpg

Het kernteam

Bureau van Betekenis is een community van 20'ers en 30'ers die een betekenisvol leven willen leiden. We willen een plek zijn waar je, ongeacht je achtergrond, vragen durft te stellen en je jezelf thuis voelt. Zelf ontvangen we hoop en inspiratie uit de christelijke levenswijze. Samen willen we ontdekken en experimenteren hoe we als community in Leiden kunnen groeien. Dit is het kernteam dat Bureau van Betekenis organiseert:

Fotografie door Adrianne Dieleman

bottom of page