top of page

Onze droom

Bureau van Betekenis is een platform voor zingeving. Een plek waar je ongeacht je achtergrond terecht kunt voor ontmoeting en verdieping. Wij gaan gesprekken over wat ons bezighoudt niet uit de weg, maar stellen elkaar vragen en zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven. Zo ontdekken wij samen wat voor ons van betekenis is. 

Ons verlangen is dat Bureau van Betekenis een community mag zijn voor twintigers en dertigers die een betekenisvol leven willen leiden. Een plek waar jij je thuis voelt, op adem komt en samen met anderen oploopt in een wereld waar veel goeds te vinden is. Wij nodigen je uit om mee te doen en hier samen met ons vorm aan te geven.

Waarom bestaat Bureau van Betekenis?

Wij leven in een paradoxale tijd: wij zijn vrijer en gelukkiger dan ooit, maar steeds meer jonge mensen voelen zich verloren en rusteloos in een snelle wereld met onbegrensde mogelijkheden en constante prikkels. Meestal ervaren zij een grote druk om het te maken in het leven  en er alles uit te halen. Steeds minder vaak hebben zij verbinding met een zingevend verhaal dat antwoorden geeft op belangrijke levensvragen.

Wij denken juist dat het erg waardevol is om samen met anderen te zoeken naar wat betekenisvol is. Zelf halen wij inspiratie uit een christelijke levenswijze. Wij zoeken graag met je naar wat voor jou een bron van zingeving kan zijn.

20230117BureauVanBetekenis1585.jpg

Het kernteam

Fotografie door Adrianne Dieleman

bottom of page