top of page

do 07 sep

|

Leiden

Vertrouwen op intuïtie: werken zonder plan

Herontdek het vertrouwen in je intuïtie en ontdek dat door te werken zonder plan er nieuwe mogelijkheden en ideeën ontstaan. Onze gedachten zijn vaak gevuld met kennis, kritische blikken en onzekerheden. In deze workshop ga je ervaren dat intuïtie een waardevol instrument is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vertrouwen op intuïtie: werken zonder plan
Vertrouwen op intuïtie: werken zonder plan

Tijd en locatie

07 sep 2023, 19:30 – 22:00

Leiden, Doezastraat 1-B, 2311 GZ Leiden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Herontdek het vertrouwen in je intuïtie en ontdek dat door te werken zonder plan er nieuwe mogelijkheden en ideeën ontstaan. Onze gedachten zijn vaak gevuld met kennis, kritische blikken en onzekerheden. Door deze workshop ga je ervaren dat intuïtie een waardevol instrument is dat we allemaal bezitten, zij het vaak ondergesneeuwd.

In ons dagelijks leven zijn we vaak zo gericht op het gebruik van onze linkerhersenhelft - het analytische en rationele deel van ons brein - dat we het potentieel van onze rechterhersenhelft vergeten. Deze workshop is er om je rechterhersenhelft meer te activeren, daar waar intuïtie en creativiteit tot bloei komen.

De workshop wordt gefaciliteerd door de Nigeriaanse kunstenaar Harrison Omoyater. Toen hij als vluchteling naar Nederland kwam was zijn intuïtie en creatieve geest het enige dat hij nog bezat. Nu gebruikt hij juist die talenten om anderen te helpen ontdekken wat de kracht is om te leven zonder een plan.

Tickets

  • Workshop ticket

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page