top of page

za 08 apr

|

Leiden

Stiltewandeling

Hierbij nodigen wij jou uit voor een stiltewandeling op het strand op stille zaterdag. Voor meer info lees hieronder verder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stiltewandeling
Stiltewandeling

Tijd en locatie

08 apr 2023, 09:00

Leiden, Bargelaan, Leiden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op stille zaterdag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een stiltewandeling op het strand in Katwijk. Tijdens deze wandeling staan we stil bij het vinden van rust en stilte in ons drukke bestaan.

Misschien vraag je je af: wat is een stiltewandeling precies? Tijdens een stiltewandeling wordt er niet gepraat en ligt de focus op het ervaren van de natuur en het in contact komen met jezelf. Het kan een bijzondere ervaring zijn om de geluiden van de zee en de wind te horen zonder dat er gesproken wordt. Het is een moment om tot rust te komen, te ontspannen en even alles om je heen te vergeten.

We verzamelen om 9 uur aan de LUMC-zijde van Station Leiden, vanwaar we met auto's richting het strand gaan. Door je aan te melden via onze website, reserveer je gelijk een plekje in de auto naar het strand. Laat ons vooral weten als je vragen hebt en wees welkom om aan te sluiten!

Deel dit evenement

bottom of page