top of page

wo 24 apr

|

Locatie wordt later bepaald

Schuif 's aan! - Table talk

Heb je behoefte aan een goed gesprek met anderen over wat echt belangrijk is in het leven, maar voelt het soms dat je de enige bent ? Schuif 's aan bij BvB!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Schuif 's aan! - Table talk
Schuif 's aan! - Table talk

Tijd en locatie

24 apr 2024, 19:00 – 21:00

Locatie wordt later bepaald

Gasten

Over het evenement

Deze avond ontmoeten wij elkaar in een kleine groep om samen te eten en in gesprek te gaan over het thema 'balans'. Onze gastheer voor deze avond is Seneca. In zijn geschrift De tranquillitate animi, over de kalmte van de geest, laat hij ons zien dat onze zoektocht naar innerlijke rust zo oud is als de weg naar Rome. Aan de hand van zijn inzichten en praktische middelen gaan wij dieper in op de vraag wat ons onrustig maakt en hoe wij meer gebalanceerd en vervuld kunnen leven. Ook delen wij verhalen met elkaar over wat heeft geholpen meer rust te ervaren in ons leven. Zo laten wij ons de weg wijzen door zowel oude wijsheden als persoonlijke ervaringen naar meer innerlijke rust. 

Let op: vanwege de voorbereidingen is het nodig je tijdig aan te melden. Neem gerust contact met ons op als jij je op het laatste moment nog wilt aanmelden. Na aanmelding ontvang je tijdig bericht over de locatie.

Deel dit evenement

bottom of page