top of page

di 12 mrt

|

Marekerk, Leiden

Boksclinic - Geef richting aan je leven: de kracht van focus

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden en een constante stroom van prikkels verlies je al snel uit het oog wat echt belangrijk is. Ga de confrontatie aan met jezelf en ervaar het belang van focus voor een betekenisvol leven.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Boksclinic - Geef richting aan je leven: de kracht van focus
Boksclinic - Geef richting aan je leven: de kracht van focus

Tijd en locatie

12 mrt 2024, 19:30 – 22:00

Marekerk, Leiden, Lange Mare 48, 2312 GS Leiden, Nederland

Gasten

Over het evenement

De Veertigdagentijd is de periode voor Pasen waarin veel christenen op een bepaalde manier vasten. Voor veertig dagen minderen of stoppen zij met bepaalde dingen die hen afleiden om zo meer ruimte te maken voor God of richting te zoeken in hun leven. 

Bij vasten gaat het er dus om de verleiding van afleiding te weerstaan en te focussen op wat betekenisvol is. Deze principes zijn breder toepasbaar. Ook als je niet gelovig bent, is focus op wat belangrijk voor je is essentieel om richting te geven aan je leven en niet zinloos rond te dobberen.

In deze boksclinic ga je de confrontatie aan met jezelf en breng je een aantal van deze principes in de praktijk. Je leert richting te geven aan wat je doet, word je bewust van belemmerende patronen in jezelf die zorgen dat je afgeleid raakt en ervaart de kracht van focus. 

Het boksen is dus een instrument om op een ervaringsgerichte manier met elkaar aan de slag te gaan. Je hebt geen eerdere ervaring met boksen, uitzonderlijke conditie of kennis van vechtsporten nodig om deze workshop bij te wonen. Om de veiligheid te garanderen raak je alleen bokshandschoenen van anderen aan en niet elkaars hoofd of lichaam. Zorg dat je sportkleding en -schoenen draagt en een handdoek meeneemt. 

Deze workshop wordt begeleid door Marcel Amstelveen, brein achter de methodiek Bokstherapie die hij ontwikkelde voor het werk in zijn praktijk. Hierin combineert hij therapeutisch boksen met verdiepende gespreksvoering om mensen te helpen de stap te maken van overleven naar leven. Verder heeft hij ruime ervaring in het coachen en trainen van groepen aan de hand van boksworkshops.

Deel dit evenement

bottom of page