top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn team BvB, zeven enthousiastelingen die ervaren hebben hoe hoopvol en bevrijdend het kan zijn om geïnspireerd te worden en deel uit te maken van een community. Daaruit is een verlangen gegroeid om samen met andere Leidse Young millennials een betekenisvolle plek te creëren. Een plek om samen op te lopen met  je levensvragen en waar je jezelf kunt zijn.  

 

We willen een plek zijn waar je, ongeacht je achtergrond, vragen durft te stellen en je jezelf thuis voelt. Zelf ontvangen we hoop en inspiratie uit de christelijke levenswijze. Samen willen we ontdekken en experimenteren hoe dit nu in Leiden vorm kan krijgen. Spannend, maar wij kijken hier erg naar uit! Ons eerste idee is om cyclische events en ontmoetingsmomenten te organiseren.

20230209BvB1873.jpg

Waarom millenials?

De meeste van ons zijn millennial en ervaren de (hoge) druk om veel van het leven te maken. Zo worstel je misschien in de zoektocht naar een betekenisvol leven. Opvallend is dat we vaak geen verbinding (meer) met zingeving of geloof ervaren. Wij denken dat dit juist erg waardevol en helpend kan zijn, maar dat het wel een zoektocht is om dat te ontdekken. Daarom willen wij dit graag samen met jou en anderen onderzoeken.

Onze missie

Onze droom is om in Leiden een centrum voor inspiratie en zingeving te zijn. Een plek waar jij terecht kan voor inhoud, ontmoetingen of coaching. Maar ook een plek waar je kunt rusten, vieren, mediteren, eten en je thuis kunt voelen. Mocht je geïnteresseerd zijn of nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op en volg ons!

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor je bericht!

bottom of page