top of page

di 27 jun.

|

Leiden

Hoe verdiep je de relaties met je vrienden?

Vriendschappen zijn de bouwstenen van een gezond sociaal leven. Maar hoe verdiep je de gesprekken met je vrienden? Hoe stel je je open om je ervaringen, uitdagingen en prestaties met je vrienden te delen en zo samen te zoeken naar meer betekenis in je leven? Doe mee met deze nieuwe workshop!

Hoe verdiep je de relaties met je vrienden?

Tijd en locatie

27 jun. 19:30 – 21:00

Leiden, Doezastraat 1B, 2311 GZ Leiden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Spreek jij van hart tot hart met je vrienden? Relaties vormen een essentieel onderdeel van ons leven. Je denkt misschien al snel aan romantische relaties, maar relaties met vrienden zijn net zo waardevol en belangrijk. Vriendschappen zijn de bouwstenen van een gezond sociaal leven en bieden steun, plezier en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling. 

Misschien zit jij wel in een periode in je leven waarin je op zoek bent naar richting en doel. Vrienden kunnen daarbij helpen met advies, steun en als klankbord. Maar hoe verdiep je de gesprekken met je vrienden? Hoe stel je je open om je ervaringen, uitdagingen en prestaties met je vrienden te delen en zo samen te zoeken naar meer betekenis in je leven?

Meld je nu aan voor deze nieuwe workshop van Bureau van Betekenis. Kom alleen, of - nog beter - neem een vriend of je vriendengroep mee en daag elkaar uit om van hart tot hart in gesprek te gaan met elkaar. Het is een interactieve avond waarbij we klassieke ideeën van grote denkers bespreken, maar ook nadenken over wat digitale communicatie en social media doen met je vriendschap. Ook krijg je wat praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket voor jou

  € 10,00

  Eén ticket, helemaal voor jou. Plek verzekerd. Welkom om alleen te komen, of misschien is er later toch een vriend die met je mee gaat en z'n eigen ticket koopt.

  € 10,00

  0

  € 0,00

 • Ticket voor twee

  € 15,00

  Trakteer een vriend op een verdieping van jullie vriendschap: één ticket voor jou en één voor een vriend

  € 15,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page