top of page

di 27 jun

|

Leiden

Hoe verdiep jij je vriendschappen?

Vriendschappen zijn de bouwstenen van een gezond sociaal leven. Maar hoe verdiep je de gesprekken met je vrienden? Hoe stel je je open om je ervaringen, uitdagingen en prestaties met je vrienden te delen en zo samen te zoeken naar meer betekenis in je leven? Doe mee met deze nieuwe workshop!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe verdiep jij je vriendschappen?
Hoe verdiep jij je vriendschappen?

Tijd en locatie

27 jun 2023, 19:30 – 21:00

Leiden, Doezastraat 1B, 2311 GZ Leiden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Vrienden lijken zo vanzelfsprekend. Je hebt elkaar gewoon op een dag ontmoet en sindsdien is het jullie vriendschap er. Over vriendschap denken we eigenlijk bijna nooit na. Maar wat is eigenlijk een echte vriend? En hoe kun je vriendschappen verdiepen?

In deze workshop bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe jij je vriendschappen kunt verdiepen. Het is een interactieve avond waarbij we kijken naar de verschillende soorten vriendschappen die Aristoteles al beschreef. Wat hebben die inzichten nog te vertellen in een wereld van social media? En zijn er tijdloze ingrediënten die een vriendschap altijd nodig heeft? En zijn er ingrediënten aan te wijzen die een vriendschap altijd nodig heeft? Volgens vriendschapsexpert Shasta Nelson wel. Kom ze ontdekken en laat jouw vriendschappen verder bloeien!

Meld je nu aan voor deze nieuwe workshop van Bureau van Betekenis. Kom alleen, of - nog beter - neem een vriend mee en daag elkaar uit om van hart tot hart in gesprek te gaan met elkaar. 

Meld je nu aan, het aantal tickets is beperkt.

Tickets

 • Ticket voor jou

  Eén ticket, helemaal voor jou. Plek verzekerd. Welkom om alleen te komen, of misschien is er later toch een vriend die met je mee gaat en z'n eigen ticket koopt.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket voor twee

  Trakteer een vriend op een verdieping van jullie vriendschap: één ticket voor jou en één voor een vriend

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page